Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

BALI-GOEDS

Mijn naam is Jolanda, 

Door het masseren ben ik een aantal jaren geleden in contact gekomen met het mooie oosten. Helaas ging masseren niet zoals ik graag wilde en moest ik op zoek naar een andere baan. Deze vond ik in administratief werk maar het verlangen om met deze zijde van de wereld verbonden te blijven was groot. Lange tijd heb ik gezocht naar een oplossing. Eerst begonnen met het doneren van geld aan stichting Belajar Yuk. Door deze stichting ben ik in contact gekomen met Ayu en heb wat kleurrijke offer-manden naar Nederland laten komen om deze weer te verkopen. Uiteindelijk kwamen er steeds meer artikelen en ideeën bij en zo is Bali-Goeds ontstaan. 

Bali-Goeds steunt kinderen op Bali zodat mede door mijn en uw bijdrage en die van vele anderen deze kinderen ook een kans op een goede, fijne en leerzame toekomst hebben, zoals ook mijn kinderen deze kans hebben. Dit jaar steunt Bali-Goeds stichting Giri-Asih in Pohsanten door armbandjes ter waarde van € 2,50 te kopen die door de kinderen zelf zijn gemaakt, nee geen kinderarbeid, maar alles vrij en blij en echt alles komt ten goede voor de kinderen die in dit tehuis wonen. Deze armbandjes ontvangt u als cadeautje bij uw aankoop in uw pakket (zolang de voorraad strekt) 

Bali-Goeds is als hobby en goede bedoelingen ontstaan en zo voelt het nog steeds. Ik wil nog meer mooie en authentieke spullen naar Nederland halen, want zeg nou zelf, wat is er mooier dan alle dagen met je hobby bezig te mogen zijn en anderen ook te kunnen laten genieten van deze prachtige zijde van onze wereld. 

Ik ben hier ontzettend dankbaar voor, dankbaar ook dat er steeds weer leuke mensen op mijn pad komen. Mensen die dit mede mogelijk maken dat ik dit kan en mag blijven doen op welke manier dan ook. 

Ik hoop dat deze site een beetje het goede gevoel van Bali en omstreken overbrengt het is er echt prachtig.

Liefs,

Jolanda 

Waarom voor deze site kiezen?

Met deze website steun ik STICHTING GIRIH ASIH NEDERLAND 

Kijk ook eens op